Sluiten

Gedimat Van Bellinghen

  • Vekestraat 43a
  • 1910 Kampenhout
  • Tel.: 016 65 62 39
  • Fax: 016 65 58 56
  • Facebook
  • YouTube

Openingsuren

BOUWVERLOF : 20/7 T.E.M. 4/8 GESLOTEN

MAGAZIJN

  • ma tot vr06u30 - 18u00doorlopend open
  • zaterdag07u00 - 12u0013u00 - 16u00

STABILISÉ-CENTRALE

  • ma tot vr06u00 - 16u00doorlopend open
  • zaterdag06u30 - 12u0013u00 - 14u00

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Routeplan

URSA

URSA

URSA PUREONE

Puur sensationeel

Zacht – Geurloos – Wit – Performant – Zonder formaldehyde

PureOne van URSA is de nieuwste generatie glaswolisolatie, geproduceerd met de meest innovatieve & milieuvriendelijke methodes. PureOne wordt hoofdzakelijk gemaakt van hernieuwbare grondstoffen (zand en gerecycleerd glas). Het nieuwe bindmiddel van PureOne is op waterbasis en bevat geen formaldehyde. PureOne draagt aldus bij tot een betere kwaliteit van de binnenlucht.PureOne is bestemd voor klanten met hoge eisen en biedt de beste isolatie, zowel op gebied van plaatsingscomfort (ongeëvenaarde zachtheid, geurloos, minder stoffig, niet irriterend), als op het gebied van prestaties (onbrandbaar, hoge thermische en akoestische isolatiekwaliteiten) met respect voor het milieu (bindmiddel op waterbasis).

URSA TERRA

De natuurlijke nieuwe referentie

Performant – Economisch - Gevoelig zachter

URSA TERRA glaswol biedt u een groot gamma aan oplossingen voor alle isolatietoepassingen (daken, zolders, muren, wanden en plafonds).URSA TERRA richt zicht tot iedereen die gangbare isolatiewerken wil uitvoeren zonder huidirritaties, met minder stof en die wil profiteren van een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit (onbrandbaar, thermische en akoestische isolatie).

URSA XPS

Ongelooflijk performant

Vochtbestendig – Drukvast – Gemakkelijk te verwerken

URSA XPS, platen in geëxtrudeerd polystyreen, richt zich tot het publiek die op zoek is naar een isolatie die gemakkelijk te verwerken en te plaatsen is, waarbij hoge mechanische druksterkte is vereist (zoals bij toepassingen in vloeren, perimeter, omkeerdaken).

URSA producten in de kijker

Advies voor bouwers

Akoestisch isoleren van een binnenmuur met URSA

  Isoleer je binnenmuur met de akoestische minerale wolplaten van URSA en geniet in alle rust van je woning.  

Bekijk het advies

Luchtdicht isoleren met Ursa

Ursa beschikt over een ruim assortiment hulpmiddelen om volledig luchtdicht te isoleren. Luchtdicht isoleren zorgt niet enkel voor een ideaal binnenklimaat maar helpt je tevens om je E-pijl met tot 12 punten te doen zakken!

Bekijk het advies

Ursa TERRA glaswol isolatie plaatsen

  TERRA, de nieuwe generatie glaswol isolatie van URSA die voelbaar zachter is. Thermische topprestaties Akoestisch isolerend Geproduceerd met natuurlijke grondstoffen Brandveilig MINDER STOF VOELBAAR ZACHTER ...

Bekijk het advies
Bekijk meer advies voor bouwers

URSA producten