Sluiten

Gedimat Van Bellinghen

  • Vekestraat 43a
  • 1910 Kampenhout
  • Tel.: 016 65 62 39
  • Fax: 016 65 58 56
  • Facebook
  • YouTube

Openingsuren

MAGAZIJN

  • ma tot vr06u30 - 18u00doorlopend open
  • zaterdag07u00 - 12u0013u00 - 16u00

STABILISÉ-CENTRALE

  • ma tot vr06u00 - 16u00doorlopend open
  • zaterdag06u30 - 12u0013u00 - 14u00

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Routeplan

snelbouw betonblokken

Al onze snelbouw betonblokken, of betonnen snelbouwblokken zoals u wil, worden geproduceerd volgens de nieuwste Europese normen. De betonelementen zijn verkrijgbaar in 17 verschillende formaten, hetzij hol of vol.

Prefab betonelementen worden hoofdzakelijk gebruikt als metselsteen voor funderingsmetselwerk. Andere toepassingen zijn: als kelderwand, als scheidingswand, in de industriebouw, enz.

Vraagt uw project om betonelementen? Vertrouw dan op Gedimat. Voor al uw bouwprojecten hebben wij een uitgebreid assortiment van betonblokken ter beschikking zoals argexblokken en stepocblokken.

Lees meer

Snelbouw betonblokken

Lees meer over snelbouw betonblokken


Gedimat heeft betonblokken te koop in maar liefst 17 verschillende formaten. Hierbij heeft u ook nog eens de keuze tussen holle betonblokken of volle betonblokken. Uiteraard wordt elke betonblok dat wij aankopen geproduceerd volgens de nieuwste Europese normen. Daarnaast worden al onze producten getest door professionals. Zo bent u dus zeker van kwaliteit en duurzaamheid. Onze betonblokken hebben een zuivere structuur en dankzij de verschillende maten betonblokken zijn er altijd wel betonblokjes die perfect bij uw noden aansluiten.
 
De diverse betonblokken uit ons assortiment bieden wij aan tegen de beste prijs. Betonblokken zijn stevig en vormvast en worden gebruikt voor funderingen en metselwerk. Maar ze zijn ook uitstekend geschikt voor gebruik in de kelder (als kelderwand), in de industriebouw, voor openbare gebouwen of als scheidingswand. Kortom, prefab betonelementen zijn uitstekend geschikt voor projecten waar een sterk en duurzaam resultaat gewenst is. Betonblokken voor fundering vind u eveneens bij ons.
 
In onze toonzaal kunt u steeds een kijkje komen nemen naar onze betonblokken. Prijs en kwaliteit zijn perfect op elkaar afgestemd en wij hebben tal van verschillende afmetingen betonblokken in ons gamma. Vraag gerust meer informatie over producten zoals beton stapelblokken of over de prijzen van onze betonblokken. U heeft in ons verkooppunt een keuze gemaakt uit onze betonblokken? Gewicht is hierbij geen probleem. Wij leveren namelijk alles aan huis of op de werf; wat voor u het gemakkelijkst is.

Stel een vraag